Puszta Rádió

PUSZTA
(bekapcsolt mikrofon alatt végig hangosan sercegő háttérzaj)
(rockstílusú háttérzene) „Kedves hallgatóionk! Önök most Kunszentmiklós kisközösségi rádióját, a Puszta Rádió adását hallgák az FM 89,9-en”
„Jó reggelt Kunszentmiklós, jó reggelt mindenkinek. ... remélem, hogy tartalmas szórakozást biztosítunk mondazok számára, akik úgy döntenek, hogy velünk rádióznak.” Hírek, időjárás, kalendárium. Hírek szignál, a híreket a mv. olvassa ..”(alatta: a Panoráma c. műsor régi főcímzenéje). Belpolitika, időjárás.
Rockműsorban felolvasott SMS-ek: „Amiért érdemes volt a Pusztrára kapcsolni, az Irénke volt. Most már nem érdemes.” „Gondolod, hogy valaha még egyszer együtt elénekelhetjük, hogy együtt a nagy csapat?” „Hát én gondolom. Ez a társaság jól csinálta ezt a rádiózást, a mostani is jól csinálja, csakhát azokra az emberekre is szükség van, akik kezdetben is voltak és a szinvonalat emelnék, tehát nem az, hogy föltöltsük emberekkel, de gondolom, hogy egyszer majd, vagy ha nem, nem, de akkor kár, mert akkor sokat veszít Kunszentmiklós, ha ez a rádió bedöglik, de bízzunk benne, hogy nem döglik be.”
Zenék: Nemzeti rock, pop, Modern Talking, régóta nem hallott vagy épp sosem hallott zenék, Máté Péter, Deák Bill Gyula, Bëlga. Pusztagora c. adásban: Lucy avagy Manci néni (némi akcentussal), „a széles sávú internetről lesz szó”. „Sziasztok ez itt a Puszta Rádió Én Bori [?] vagyok és itt van velem Őri Szabolcs polgármester úr és ez itt a délutáni csevegés, amiben a pénteken megrendezett Puszta Rádió második születésnapjáról fogunk beszélni. Hat órakor volt Molnár Péterné Aranka néninek a könyvbemutatója... ]„Köszöntöm tisztelettel és szeretettel a rádióhallgatókat, Asztalosné Erzsikét a technikai asszisztenset és Zsuzsannám, téged is ölelő szívvel köszöntelek, hogy itt vagy velem minden hétfőn, hogy kicsit meditatívabb legyen ez az előadás. Olyan meghittebb, egyszerű beszélgeté, ezért kérjük, kedves hallgatóim, tessenek kérdezni tőlük... Tudják kedves hallgatók, ez az egyik kedvenc népballadám és annyi mindent szeretnék elmondani, és szeretném, hogy szeressék ezt a népballadát.”
„A következő pedig a kedvenc barátmőimnek szól Zámbó Jimmytől”.
(Részlet Benedek Gergő – Gosztonyi Gergely – Hargitai Henrik: Kisközösségi rádiók Magyarországon: az első 3 év (Civil Szemle 4: (3-4) pp. 123-143., 2007)