Rádió Ice

Radio ICE
Kereskedelmi hangzás. Játék, horoszkóp, óránként hírek. Magázós. Óránként (átvett) hírek, sporthírek. Reklámok vannak (2-3 perc a hírek előtt). Popzene, vegyes ac. Magyar zenék nagy arányban. Ffi/nő közös műsorvezetés. Hangsúly a reggeli műsoron. Estétől automatikus zene (+ reklámok és hírek).
„Ma is felrázzuk a várost és most Önök elé tárjuk, mint egy koktélt... Érdekes témák, érdekes emberek... 94,2 Rádió Ice mert van, aki hidegen szereti. ... Itt van Önökkel (xy) és a jó kis dalokon kívül a játékunk is itt van Önökkel, méghozzá arra a kérdésre, ki énekli a Titanic c. film betétdalát? Madonna, Anny Lenox, Celine Dion vagy éppen Britney bébi? Játszhattok msn-en keresztül is. Szóval reklámok következnek: van egy xxx fogfehéritő ecsetünk illetve két kg kutyatápon a Gabi állateledel bolt jóvoltából. Ezek voltak a reklámok... Hamarosan érkezik Sas Zsolt a sporthírekkel, mi azonban most közlekedünk egy kicsit illetve xx pillanatokon belül érkezik az időjárásjelentéssel ... , azért ne spagettipántos fölsőben menjenek ki az utcára. [gumizene]. „Ez a kultúra. Itt van velem Hajdu Gitta. Szia, Lőrinc, üdvözlöm a hallgatókat. Én most éppen festegetek, méghozzá hangszínt, azt mondja, hogy 1-2-3, - adj rá egy kis pirosat is, most már kezd hasonlítani az eredetihez, ami nem olyan nagy öröm, merthogy átüt a páncélon, merthogy olyan éles, azt mondja, 11 óra 15 perc, elkezdjük a kultúra nevezetű nagyon rendkívül kultúráltan folyó műsort, magyar zenei alátéttel és nagyon sok slágert is lehet látni, és ajánljuk a legjobb programokat. – Tehát Makó város önkormányzata sok szeretettel meghív minden érdeklődőt... [programajánlatok, gumizene]. Reggel: „Vajon mit jósolnak a mai napra? Nézzük, mit ír a horoszkóp: ...”
(Részlet Benedek Gergő – Gosztonyi Gergely – Hargitai Henrik: Kisközösségi rádiók Magyarországon: az első 3 év (Civil Szemle 4: (3-4) pp. 123-143., 2007)