Balaton Rádió

A rádió (stúdió) címe: 8600 Siófok, Kossuth Lajos utca 58.
E-mail címe: fokihegyradio---gmail.com
Frekvenciája: 88.7 MHz
Folyamatos adás (tervezett) első napja: 2011.10.20

A rádió a diákok, fiatalok számára biztosít rádiózási lehetőséget. A stábot olyan önkéntes amatőr fiatalok alkotják, akik itt ismerkedhetnek meg a rádiózás alapjaival. A rádió műsorai saját gyártásúak, kiemelt figyelmet fordítunk az élő műsorok készítésére. Nem nyereségérdekelt működésünk révén a közösség igényeinek megfelelő műsorokat szolgáltatunk napi 24 órában, kiemelve a helyi hírek, információk közlését a környezettudatosság és egészséges életmód helyi népszerűsítése mellett.
A fiatal, amatőr műsorvezetők mellett a művészek, Dj-k számára külön műsoridőt biztosítunk. A rádiónkban e mellett kiemelt figyelmet szentelünk a fiatalokat kiemelten érdeklő témáknak. de mindemellett természetesen fontosnak tartjuk a tájékoztatást is hírekkel, közlekedési információkkal, időjárás jelentéssel.
A rádiónkban a műsorszerkezetet, műsorrendet meghatározó döntések többségi szavazással születnek meg akár több fordulón is keresztül.
A zenei stílus alakításában a cél közösségünk igényeinek megfelelően, a fiatalosabb irányzatoknak adunk teret, törekedve mindezen belül a választékos kínálat biztosítására
Szabó Ferenc
felelős vezető

(2012)